Το «Ας παίξουμε» είναι ένα ομαδικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα για παιδιά από 12 μηνών έως 3 1/2 ετών, τα οποία καλούνται σε ζευγάρια με έναν φροντιστή (γονείς, παππούδες, θείοι/ θείες…) να…διασκεδάσουν μέσα από το ψυχοκινητικό παιχνίδι!

Ελάτε με τα παιδάκια σας να δημιουργήσουμε τα πρώτα βήματα τους προς την ανακάλυψη του σώματος και των δυνατοτήτων του, της αλληλεπίδρασης με άλλα παιδιά και ενήλικες, της έκφρασης, της δημιουργικής και ευχάριστης συνύπαρξης.

 Η προαγωγή της κινητικής, ψυχοσυναισθηματικής και κοινωνικής ανάπτυξης επιτυγχάνεται ευχάριστα σε ένα παιχνιδιάρικο και διεγερτικό περιβάλλον, το οποίο, με την ασφάλεια της συμμετοχής ενός οικείου προσώπου, γίνεται ένας ιδανικός τόπος διεύρυνσης και απόλαυσης της παιδικότητας (μικρών και μεγάλων!) και βαθύτερης γνωριμίας με τις δυνατότητες και τις επιθυμίες των μικρών μας φίλων και των γονέων τους. Μέσα σε ένα ευχάριστο, φιλικό και ασφαλές περιβάλλον, μικροί και μεγάλοι αλληλεπιδρούν, παίζουν, χαλαρώνουν, χαίρονται, εξελίσσονται. Το πρόγραμμα «Ας παίξουμε» απευθύνεται σε φροντιστές και παιδιά που επιθυμούν να βιώσουν πλούσιες σωματικές (και όχι μόνο) εμπειρίες. 

Τα εργαστήρια είναι  εβδομαδιαία, πρωινά και απογευματινά, πραγματοποιούνται σε μικρές ομάδες και πρόκειται να αρχίσουν 12-16 Οκτωβρίου, στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Ιππόσχεση (Ύδρας & Ηπείρου Καλαμάτα).

Φοράμε όλοι άνετα ρούχα και ξεκινάμε ένα διασκεδαστικό ταξίδι με το σώμα μας.

Συντονιστές προγράμματος Σιαβελής Παναγιώτης, Μπερδέκλη Ελευθερία, Σοφία Τριχά.

 Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην πρώτη σειρά εργαστηρίων, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6936915460/6942437222.


ΑπάντησηΠροώθηση